January 2016

На 28 януари 2016 г. в хотел „Хилтън“ Националният съюз на градинарите в България (НСГБ) проведе първата по рода си среща на производителите на плодове и зеленчуци в България с представители на супермаркетни вериги и преработвателни предприятия. Срещата се проведе по проект „Модерна търговия”, който се изпълнява от НСГБ с подкрепата на Фондация „Америка за България”.
В срещата взеха участие министърът на земеделието и храните Десислава Танева, Мила Бошнакова -  главен специалист от департамента по Земеделие на посолството на САЩ в София, програмният  директор „Земеделие“ на  Фондация „Америка за България“ – Виолета Недева, директори от Министерство на земеделието и храните, партньори на Съюза – браншови съюзи и асоциации, производители на плодове и зеленчуци от цялата страна, супермаркетни вериги, износители, търговци, преработватели на земеделска продукция и представители на медиите.
 

Национален съюз на градинарите в България (НСГБ) организира първата по рода си среща на производителите на плодове и зеленчуци в България с представители на супермаркетни вериги и преработвателни предприятия, която ще се състои на 28 януари 2016 г. в хотел „Хилтън”. Целта на срещата е участниците в късите вериги на доставка да се убедят в полезността на електронния пазар „Градинария”, http://www.gradinaria-bg.com/, и да се увеличи доверието между тях.